Splošni pogoji poslovanja

Te splošne pogoje poslovanja uporabljamo za vse naše storitve. Prosimo, da jih natančno preberete pred uporabo naših storitev.

Definicije

V teh splošnih pogojih poslovanja:

  • “Podjetje” pomeni naše podjetje, ki vam zagotavlja storitve.
  • “Uporabnik” pomeni vsako osebo ali podjetje, ki uporablja naše storitve.

Pogoji uporabe

Uporabniki lahko uporabljajo naše storitve samo v skladu z našimi pravili in omejitvami. Prepovedana je uporaba naših storitev za nezakonite ali škodljive namene.

Omejitev odgovornosti

Podjetje ne prevzema odgovornosti za neposredno ali posredno škodo, ki nastane zaradi uporabe naših storitev ali s tem povezanih storitev. Uporaba naših storitev je na lastno odgovornost.

Spremembe storitev

Podjetje si pridržuje pravico do spremembe ali ukinitve naših storitev kadarkoli brez predhodnega obvestila. Podjetje ni odgovorno za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz sprememb ali ukinitve storitev.

Varovanje podatkov

Podjetje spoštuje zasebnost uporabnikov in zbira in uporablja podatke samo v skladu z našo politiko zasebnosti.

Intelektualna lastnina

Vsi materiali in vsebine, ki so na voljo preko naših storitev, so zaščiteni z zakonom o intelektualni lastnini. Uporabniki ne smejo kopirati, distribuirati, prodajati ali uporabljati teh materialov in vsebin brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja.

Spremembe splošnih pogojev poslovanja

Podjetje si pridržuje pravico do spremembe teh splošnih pogojev poslovanja kadarkoli brez predhodnega obvestila. Spremembe bodo objavljene na naši spletni strani.

Kontakt

Če imate kakršnakoli vprašanja glede teh splošnih pogojev poslovanja, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani.