Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi vam zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo. Prosimo, da preberete našo politiko piškotkov, da se seznanite s tem, kako uporabljamo piškotke.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih na vaš računalnik prenese spletna stran, ki jo obiščete. Piškotki vsebujejo informacije o vaši uporabi spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko spletna stran prilagodi svojo vsebino in funkcije vašim potrebam.

Kakšne piškotke uporabljamo?

Uporabljamo naslednje vrste piškotkov:
  • Nujno potrebni piškotki: Ti piškotki so potrebni za delovanje spletne strani in omogočajo osnovne funkcije, kot je navigacija po strani.
  • Analitični piškotki: Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran. Ti piškotki zbirajo informacije o tem, katero stran obiskujete, in katere povezave kliknete. Te informacije uporabljamo za izboljšanje naših storitev.
  • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni vaše izbire in vam zagotovi bolj prilagojeno uporabniško izkušnjo.
  • Ciljni piškotki: Ti piškotki nam pomagajo prikazovati bolj ciljane oglase glede na vaše interese in dejavnosti.

Kako lahko upravljate piškotke?

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejema piškotke. Če želite onemogočiti piškotke ali nadzorovati, kdaj jih sprejmete, lahko spremenite nastavitve svojega brskalnika. Prosimo, upoštevajte, da lahko onemogočanje piškotkov vpliva na delovanje spletne strani.

Piškotki tretjih oseb

Na naši spletni strani lahko uporabljamo piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo pri analizi uporabe naše spletne strani in prikazu ciljnih oglasov. Ti piškotki so pod nadzorom tretjih oseb in ne pod našim nadzorom.

Spremembe politike piškotkov

Spremembe te politike piškotkov bodo objavljene na naši spletni strani. Priporočamo, da to politiko piškotkov redno pregledujete, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s politiko piškotkov ali uporabo piškotkov na naši spletni strani, nas lahko kontaktirate prek elektronske pošte ali telefona, navedenih na spletni strani.

Za več informacij o uporabi piškotkov na naši spletni strani si lahko preberete našo celotno politiko zasebnosti.