Politika zasebnosti

Vaša zasebnost je za nas izredno pomembna. V tej politiki zasebnosti smo podrobneje opisali, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo vaše osebne podatke.

Kateri osebni podatki zbiramo in zakaj?

Zbiramo samo tiste osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje naših storitev. Ti podatki vključujejo vaše ime, elektronski naslov in druge podatke, ki jih prostovoljno delite z nami.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za izvajanje naših storitev in za izboljšanje naše spletne strani. Nikoli jih ne delimo z drugimi strankami ali podjetji, razen če je to potrebno za izpolnitev vaših zahtev.

Kako varujemo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke shranjujemo na varnih strežnikih in uporabljamo napredne varnostne ukrepe, da preprečimo nepooblaščen dostop ali izgubo podatkov. Vaši podatki bodo shranjeni le toliko časa, kot je potrebno za izvajanje naših storitev ali kot je določeno v skladu z veljavno zakonodajo.

Kako lahko dostopate do svojih osebnih podatkov?

Imate pravico do vpogleda v svoje osebne podatke, ki jih hranimo. Če želite izvedeti več o svojih podatkih ali jih spremeniti, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani.

Spremembe politike zasebnosti

Pridružujemo si pravico do spremembe te politike zasebnosti kadarkoli. V primeru sprememb vas bomo obvestili preko elektronske pošte ali objave na naši spletni strani.

Kontakt

Če imate kakršnakoli vprašanja glede te politike zasebnosti, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani.